Om A-byg

A-Byg Murer- og Tømrerfirma er startet i 1986.

A-Byg har været et familieforetagende og blev grundlagt af Otto Mikkelsen i 1986. Jeg Jann Mikkelsen, søn af Otto, gik i lærer i virksomheden i 2005 hvor jeg også er udlært i 2009. Siden da har Otto og jeg haft et tæt samarbejde, indtil sommeren 2020 hvor Otto valgte at gå på pension. Siden da drives A-Bygs værdier videre af mig, nu som A-Byg Murer- og Tømrerfirma ApS

Vi tilbyder Facade-Renovering – Netpuds – Badeværelser – Flisearbejde – Belægning – Udskiftning af Døre/vinduer samt mindre entreprenør opgaver og meget mere..

Ring til mig på +45 2855 0056 for et uforpligtende tilbud, hvor du og jeg finder en løsning på netop dit bygge- eller renoveringsprojekt. Mine priser er altid konkurrence dygtige pga. lille administration.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os